Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2016 12:02 - Планетата на маймуните
Автор: corector Категория: Политика   
Прочетен: 2367 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Една новина вече два дни обикаля медийното пространство с всевъзможни гръмки заглавия, като и епитети, като извънредно, ексклузивно и така нататък. Разбира се става дума за случая с престрелката в Слънчев бряг.
     Безспорно това е новина, която следва да е водеща във всички новинарски емисии, но според мен акцента на събитието е сбъркан из основи. Всички статии свързани с този гаменски случай акцентират върху оцъкления главен герой и неговата чета. Кой къде го гръмнали, колко пъти, как бил в момента, какви му били кръвните проби, какъв часовник си подарявали часове преди случая, кои човекоподобни същества се издирвали или вече били задържани. НА КОГО МУ ПУКА ЗА ТОВА? Питам кой го е грижа за тяхната съдба и дали в кръвта му имало хормон на растежа? Това ли е най-важното в случая? Пишат журналистите и ги оплакват, сякаш са простреляли папата на Слънчев бряг. 
     Не е ли по важно, че това се е случило в час пик, насред най-посещавания от чужденци курорт в България, когато всички туристи са навън по алеите и заведенията? Цяло чудо е, че няма пострадали невинни граждани и туристи. Не се ли е замислил някой, какъв удар по нашия туризъм е този случай и как това уронва жестоко и без това жалкия ни имидж на евтина алкохолна и секс дестинация. И всички тези циркове ги и сюжети от сериала "Под прикритие", се разиграват от група австралопитеци на по тридесетина години? Само ги вижте на снимката. Осем квартални гаменчета с бръснати глави, без вратове, с татуси, брадясали и с изразителен и интелигентен поглед, доказващ безспорно, че филма Планетата на маймуните е заснет по действителен случай. Главите им с форма на хиперболичен параболоид сякаш са ляти в един и същи калъп, а съдържанието вътре определено е едно и също - липсващо. Нима полицията не ги знае кои са? Нима полицията не ги знае къде са? Нима полицията не ги знае с какво се занимават? Нима полицията не им знае цялата схема? Та това може да ви го каже и всяко бургаско квартално хлапе и тийнейджър. Защо тогава не действат? Какво чакат? Да се завърне на служба комисар Попов и за две серии да разпилее бандитите? Жалки журналисти, жалки политици и жалки полицаи.
image



Гласувай:
8



1. planinitenabulgaria - Тези са си сбъркали професията - всичките стават за мистър свят!
10.06.2016 17:03
И аз писах преди дни постинг на подобна тема, нарекох я неокърджалийство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: corector
Категория: Лични дневници
Прочетен: 24073
Постинги: 13
Коментари: 10
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930