Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2016 00:46 - Кой сви номер на номер 8?
Автор: corector Категория: Спорт   
Прочетен: 1370 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Снощи се проведе едно дълго очаквано спортно събитие в България. Шумно рекламирано в медиите, които от половин година насам седмица след седмица ни хвърляха в екстаз с поредната голяма футболна звезда, която се очакваше да акостира на националния ни стадион Васил Левски за шоуто на Христо Стоичков в мача 50 години номер 8. И логично билетите се разграбиха, като топъл хляб и свършиха месеци преди мача. И това при положение, че имаше билети и от 88,88лв. Да. Шоу имаше. Ицо се беше постарал много и наистина направи празник за всички на стадиона и пред малкия екран въпреки библейския потоп, който беше през цялото време. Няколкократно настръхнах целия, накара ме да изпитам голяма гордост, че съм българин и дори ме просълзи и мене при отдаването на почест на Трифон Иванов и Йохан Кройф.      Но, остана и един горчив вкус от дългото очакване преди мача. На практика не се появиха не един или двама от най-големите звезди, които очаквахме и заради, които много от хората си купиха никак не евтини билети и отидоха на шоу мача. Така и не ни обявиха предварително, че няма да дойдат освен големите суперзвезди Марадона и Меси ами и Баджо, Роналдиньо, Ромарио, Ето"о, Матеус, феномена Роналдо, Бобан, Савичевич, Миятович, Шукер, Чилаверт, Дзола и Рикелме а може би и изпускам някого. Уви това много ме разочарова.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobronameren - Ама това струва пари - имам предвид участие на такива звезди в бенефис на такава "звезда"
22.05.2016 07:33
Не че Нашият Христо ги няма парите, но той си е стиснат Ганьовец. Иска държавата да му плати частния масраф. И понеже това не стана, ето какво стана.
Подобна е и сагата с паметника на Камата. Струвал 60 хиляди лева, а от дарения били събрани само 13, пишат вестниците, и затова нямало да се прави. Че не може ли Камата да дари едно 60000 и да се свърши тази работа?
Спомням си и една много стара история. Някъде по късно ЖанВиденово време майка му Пенка на Христо беше дарила за детския футбол в България 8888 лева. Да поясня - тогава една средна заплата беше около 10000 лева.
цитирай
2. corector - До добронамерен
22.05.2016 11:02
Да ти кажа не съм съвсем съгласен с теб. Всички тези гореописани "звезди" са дали своето съгласие и са потвърдили участие а в последствие не са дошли. Това е проблема. Предполагам някои от тях са имали уважителни причини, но едва ли всичките 15. А по какво съдиш, че е искал държавата да плати каквото и да е? Аз лично не съм срещнал такава информация. А относно паметника мисля, че не е редно той сам да плаща за него. Все пак Ицо не е Ким Чен Ун, че да си издига сам паметници. Това си е инициатива на фен клуб.
цитирай
3. dobronameren - Информации всякакви
22.05.2016 20:00
Тази например, че Марадона е поискал 1 милион долара за участието си, я чух по спортна рубрика на Канал3. Дали е вярна, вероятно преценяваме по различни критерии. Един Господ може да знае със сигурност. Да ти кажа като гледам какви личности хвалят феноменалния ляв, кои се здрависаха с него на бенефиса, кои блогъри се прехласват по Х.С., ще ти кажа еднозначно: работата му мирише ... нефутболно. Всичко е политика - щом и Бокова го включи в кампанията си.
Казваш още, че не бил Ким Чен Ун, та да си дига сам паметници?! Мислиш ли. че въпросният Ун си плаща от собствения джоб за паметниците? В този смисъл Х.С. е копие на Ун по отношение употребата на чужда питка за майчин помен. Аз ще кажа още, че не бих искал да оприличаваш Стоичков на северокорееца. Стоичков би трябвало да откаже всякакъв паметник приживе, дори да го плаща фенклуба му. Не мислиш ли?
Да добавя и нещо за подсилващо сравнение. Бойко Борисов е не по-малко известен от футболиста. Интересно ми е какво би написал ти, ако от партията му ГЕРБ решат да му издигнат паметник приживе?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: corector
Категория: Лични дневници
Прочетен: 24215
Постинги: 13
Коментари: 10
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930