Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2016 17:57 - Урааа, ДругарЕ! СоциализЪма веке победи!
Автор: corector Категория: Забавление   
Прочетен: 526 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.05.2016 18:01


image      Пролетарии от всички страни ликувайте. Тези дни навсякъде любимия ни социализъм побеждава. Радостни новини изват от всички кътчета по земното ни кълбо. Първо другаря Ким Чен Ун спря интернета (не, че то преди това им го беше пуснал въобще) на отрудените северно корейци, па после им спря и тока. И те това след като им забраниха преди това и сватбите и погребенията до приключване на конгреса на партията. Нимой така такива прищевки и гевезелъци да отвличат вниманието на народа от партийния конгрес. Ще постискат още няколко дни па тогава да мрат колкото им душа иска. 
     От другата страна на земното кълбо също тече трескава борба и социализЪма отново побеждава. Президента на Венецуела Николас Мадуро (сериозно ви казвам така се казва не си правя ташак) е намалил работната седмица на ДругарЕте на 2 дни. Щото ток йок. Ама пък на кой му трябва ток, като има бира. А... пардон те и бирата им спряха, защото няма долари да купят ечемик. Като няма бира да пият вода ДругарЕте ще речете. Кому е нужна тази упадъчна капиталистическа отрова? Само, че тя и водата спряла, защото спрял и ВЕЦ-а им. Подробности.
     Но ние да погледнем каква е родната ни картинка, защото и ние не спим а бележим успехи в социализЪма. Както казваха в българския игрален филм "Кит": "-Успех, другарю директор, успех. Докладваха ми, че в Черно море сме уловили наш собствен социалистически кит". Вчера на конкреса на родните ДругарЕ избрахме нов вожд. Направо вождка. Най-накрая след дълго чакане се намери достойна наследничка на другарката Цола Драгойчева. Убедително на лидерския пост за първи път избраха жена другарката Корнелия Нинова. Всъщност като се замисля за някои предишни лидери, не съм сигурен дали за първи път се избира другарка начело на левицата, но това е една друга тема. Сега вече чакаме с трепет в сърцето, кога новата ни вождка ще вдигне революцията, ще грабне властта и по примера на своите ДругарЕ от Северна Корея и Венецуела ще ни спре и тя тока. Ура, ДругарЕ!



Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: corector
Категория: Лични дневници
Прочетен: 24194
Постинги: 13
Коментари: 10
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930