Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2017 14:58 - НАРОДЕ???? ЕЛЕКТОРАТЕ????
Автор: corector Категория: Политика   
Прочетен: 2017 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       Не случайно винаги се е смятало, че политиката е мръсна работа. Занимаващите се с нея са упреквани във всички възможни грехове и падения и най-вероятно това не е без основание. Безспорно те винаги са били много добри в манипулацията на хората и промяната на общественото мнение и нагласите на електората. Постигали са го с разиграване на шедьоври на театралното изкуство, което е подлъгвало големи маси да им повярват в определени техни действия и обещания. Не рядко са правели политически лупинги и плонжове в своето мнение и нагласи и са си сменяли окраските по бързо и от хамелеон.

         Но! Но като чели този път на очертаващите се лупинги от партия в партия може да завиди и знаменития изпълнител на гениалния лупинг от четвъртфинала на световното срещу германците Дачно Лечков. Ще се опитам да обобщя накратко случилото се само през последните няколко дни. Не ми се мисли, какво може да се очаква до самите избори, които са още далеч, а и с голяма вероятност след тях. Вече двама представители на Атака, партията, която не прави нищо друго освен да говори против ДПС, се търкулнаха и се спряха именно в кандидат депутатските листи на ДПС. Това са Камен Петков и Слави Бинев. За втория това е вече четвъртата му поред партия (освен ако не съм изтървал някоя). Ужас, ужас, ужасен ужас. Следва друго не по-малко впечатляващо постижение. Евгени Михайлов. Човека, който вече 27 години прави само едно и единствено нещо, да говори против ченгетата и агентите на ДС е решил да става депутат от листата на ченгето и агент на ДС Лютви Местан. И такаааа. Да продължим със Светльо Витков, човека, който влезе в политиката с обещанието да замени всички стари муцуни с нови лица и да отхвърли статуквото, някакси пристана на Реформаторите, а получената симбиоза звучи, като извратеняшки текст от песен на Хиподил. Другарите Татяна Дончева и Румен Петков се намърдаха заедно в една спалня (пардон кандидат депутатска листа), въпреки обидите в недалечното минало помежду им. Тя го хулеше като алкохолик, а той я обиждаше на недолюбена в кревата си. Само каква изтънченост. Като добавим и по-малко нашумелите, като Явор Хайтов пристанал на РБ, но минал преди това през ЗНС, ББЦ и в правителството на Костов. Друг кандидат на РБ Вергил Кацов пък според публикации в пресата е сменил около 10 партии като БЗНС, ББЦ, РЗС, Гергьовден и др. Георги Ковачев и той от ББЦ в РБ. Румен Йончев до последно се двуумил между РБ и Патриоти явно е хвърлил чоп и е избрал РБ. Добавяме и садо-мазо коалицията между НФСБ, ВМРО и Атака. Така наречените "патриоти", които се обиждаха на педерасти, пудели на този и онзи, фесове, турци, златни пръсти и така нататък. Стигаха почти до бой и се съдиха безброй пъти помежду си. Да не забравим и мерудията на всяка манджа Бареков, на който да си призная вече не знам как се казва партията след като и сменят името по три пъти на ден. Същото важи и за Марешки с 10 имена на пратии и 15 различни коалиции. Новоизлюрения политик, но не и новоизлюпен агент на ДС журналиста Тома Томов. Уволнената за съмнения в корупция Корнелия Нинова, която сега ще бори корупцията. Нона Йотова а.к.а. Богомил Бонев а.к.а Георги Гергов. Господин Кой също е отново в играта. Радан Кънев и Христо Иванов, на които също немога да запомня имената на партиите им. Предполагам и те ги бъркат от време на време. Вероятно изтървах някои партии и техните кандидати, но вие може да ги допишете ако имате сили. Оффф изморих се да пиша, а предполагам и на вас ви е станало безинтересно да четете, така че спирам дотук.

      Уважаеми читатели това, че гореописаните си позволяват да разиграват тези абсурдни циркове и дори вече не се стремят да ви заблудят, както на всички досегашни избори а са пълни непукисти и са с карти на масата означава, че те са уверени в своята цел. А аз от своя страна съм почти убеден, че те ще я постигнат и ще бъдат избрани. Това говори иключително много не за идиотщината на упоменатите политици, а за техните избиратели. Уви качеството на "материала", както каза един друг дето са го галили по главичката и, който забравих да включа и него в кюпа е такова. Замислете се!!!!!!!




Гласувай:
2



1. bubolina111 - БЯХМЕ НАРОД, СТАНАХМЕ ЕЛЕКТОРАТ, А ...
23.02.2017 16:37
БЯХМЕ НАРОД, СТАНАХМЕ ЕЛЕКТОРАТ, А В БЪДЕЩЕТО ЩЕ СМЕ ДОСАДНА СТАТИСТИКА....
цитирай
2. corector - За едно сте права - "БЯХМЕ&...
24.02.2017 08:22
За едно сте права - "БЯХМЕ", "СТАНАХМЕ". Това показва, че сами сме се докарали дотам. Кой ни е виновен? Това е и целта на публикацията ми. Да покажа, че според мен не са ни виновни никакви политици, а виновния е самия народ, със своето бездействие, безразличие, и най вече глупост.

От нас зависи....
цитирай
3. mileidi46 - Нали същият този прост народ, много ...
24.02.2017 14:53
Нали същият този прост народ,много добре знае,че не е луд,който яде баницата,а този дето му я дава...
Един ,,народ",който почти 30 години избира тези ,,едни и същи" лумпени,наистина не е народ а мърша,както беше казал един забравен вече ЧОВЕК.

Всякакви коментари са излишни...Няма да се оправи българина.!!
Защото му харесва ...да го оправят!!
цитирай
4. bubolina111 - Нали същият този прост народ, много ...
24.02.2017 15:23
mileidi46 написа:
Нали същият този прост народ,много добре знае,че не е луд,който яде баницата,а този дето му я дава...
Един ,,народ",който почти 30 години избира тези ,,едни и същи" лумпени,наистина не е народ а мърша,както беше казал един забравен вече ЧОВЕК.

Всякакви коментари са излишни...Няма да се оправи българина.!!
Защото му харесва ...да го оправят!!

mnogo to4no!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: corector
Категория: Лични дневници
Прочетен: 23861
Постинги: 13
Коментари: 10
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930