Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2017 17:00 - ПатрЕотите - Задругата на пръстена
Автор: corector Категория: Политика   
Прочетен: 566 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      ПатрЕотите станаха повече от хората в тази държава. Много модерно стана да си патрЕот. Уви смисъла, който трябва да се влага в думата патриот, родолюбец, националист няма нищо общо лично за мен с това, което се върши от партиите присвоили си това амплоа. Много от действията и бездействията им се ръководят не от благото на народа и неговите интереси а от лично тяхна облага продиктувана и заплатена от външни субекти.
          Да вземем за пример ВМРО. Едно легендарно име за българския патриотизъм присвоено от партията "майка" на България и назначила за главен войвода в тази организация един свой агент на ДС а именно агент Иван. Освен това същата тази организация беше влязла в коалиция с партията на Бареков, за която и малките деца знаят, че бе създадена в лабораторията на сараите и лично финансирана и управлявана от протежетата на Ахмед Доган. Хайде кажете ми сега, как може да си български патриот и патриот родолюбец след като си служил или работил съвместно чужди служби и правителства. Било то руски или турски.
        Да продължим с другите патрЕоти от Атака. Водача им Волен, който плюе непрестанно срещу чуждите "окупатори" се възползва блаженно от благата им и борейки се за по високи доходи на пенсионерите си пие шампанското в суперлуксозен хотел в Париж харчейки десетки хиляди евро. Завършилия богословие праведен християнине не се срамува да бъде придружен от любовницата си. Колко богоугодно. Като прибавим и дългогодишните му лупинги ту да плюе по руснаците и да благослови американците, като редактор на в.Демокрация, ту да прави точно обратното в наши дни. Може ли кажете ми самоопределилият се за най-голям патриот в България да открива предизборната си кампания в Русия, както стори той това на предишните избори? Може ли години наред да плюе и сипе жлъч по ДПС и да не гласува против когато се гласува правителство с участието на ДПС? Неща дори да споменавам и десетките му дела за хулиганство и изцепките му с множество редови граждани на "обичаната" от него България а и не само. Инцидента на магистралата, клек шопа, ресторанта в Брюксел, в самолета на Луфтханза, с френското аташе и американския посланник, с полицая и гражданите на летището във Варна, с много други полицаи на много други събития, обидите над бременни жени, , гаврата с българските студенти, тормоза над журналисти от СКАТ с които сега се държи все едно нищо не е станало и така нататък. И това ми било патриот да се гаври по този начин с българските граждани и да ги злепоставя.
           Третия патрЕот от задругата на пръстена Валери Симеонов от НФСБ е известен на всички с множеството си далавери на бизнес сцената. Самия Сидеров в неговата телевизия Алфа ТВ е съобщил за стотици далавери на Валери Симеонов за незаконно строителство, далавери в телевизия СКАТ, незаконно тв разпространение и безброй други. Дали е вярно аз не знам. Да каже Волен. Ако е вярно то значи Валери е голям престъпник, ако пък е лъжа то Волен е долен лъжец и манипулатор.
            Ето всички тези схеми далавери и какви ли още не трикове и всичко друго, но не и работа за благото на сънародниците си както се полага на всеки един истински патриот, работата на гореописаните за слой личен интерес или в интерес на чужда държава или правителство отблъсват интелигентните българи от иначе добрата кауза на патриотизма. 
            Тази снимка от сайта на Дневник показва всичко в един кадър. Уважаемите патрЕоти са заели истинското си положение между турските дюнери отляво и турската верига Лафка от дясно и с гордо забито чуждо знаме на фасадата:
  image



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: corector
Категория: Лични дневници
Прочетен: 24238
Постинги: 13
Коментари: 10
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930